Zieuwentse kermis

Beste mensen,

De kermis in 2024 staat gepland op zaterdag 01 juni, zondag 02 juni en maandag 03 juni 2024. De komende tijd werken we de laatste onderdelen uit voor dit mooie Zieuwentse feest. De attracties zijn allemaal weer ingepland, net als vorig jaar. Voor zowel de jeugdzeskamp als de volwassenzeskamp hebben we weer uitdagende spellen verzonnen, waarvan we de laatste uitwerkingen binnenkort afronden. 

Daarnaast zijn we voor de vrijdagavond op 31 mei al enige tijd bezig om een soort “dorpsquiz” in combinatie met een open podium te organiseren. Deze zal gehouden worden in de kermistent. De benodigde bands voor deze avond hebben zich inmiddels aangemeld. De bands zullen afwisselend met de quiz, samen een avondvullend programma verzorgen. Voor de dorpsquiz zijn een heleboel vragen uitgewerkt met diverse onderwerpen. Voor deelname aan de dorpsquiz dient men zich vooraf aan te melden via onze mail [email protected]. Deelname aan de dorpsquiz is € 10,- per team en dient betaald te worden bij het plaatsnemen aan de deelnemerstafel. Het belooft een uitdagende avond te worden en natuurlijk is er ook ruimte voor veel gezelligheid.

Hopelijk staat ons niets meer in de weg om samen weer een gezellige Zieuwentse kermis te gaan vieren, met voor een ieder wat wils. Van de laatste nieuwtjes houden we jullie op de hoogte via de gebruikelijke kanalen.
We hopen u allen dan weer tegen te komen!

Groeten, 

Feestcommissie Zieuwent

Opzoek naar Foto's van de kermis?