Sinterklaas intocht

Hij komt, hij komt, maar wanneer?

Ja kinderen van Zieuwent, Sinterklaas heeft ons laten weten dat hij met zijn Pieten ook dit jaar weer naar Zieuwent komt. Als hij geen problemen heeft met zijn stroomboot of met zijn Pieten en als het grote boek op tijd terug is, dan hoopt hij op zondag 26 november 2023 rond 10.30 uur langs de basisschool in Zieuwent aankomen. Daarna ontvangen we hem rond 10.45 uur op het kerkplein en als het weer het toelaat zullen we Sinterklaas daar buiten toezingen. Sinterklaas hoopt jullie allemaal bij de intocht te zien en vindt het leuk om verrast te worden met tekeningen en kleurplaten waar hij zijn kamer mooi mee kan versieren. De Pieten zullen vast ook weer wat lekkers voor jullie meebrengen. 

Ook dit jaar staat het bed voor Sinterklaas weer klaar in Zieuwent. 

In samenwerking met Woonzorg Zieuwent is in het pand naast de kerk een prachtige Sinterklaaskamer ingericht. Zijn jullie ook zo nieuwsgierig hoe de slaapkamer van Sinterklaas er daar uit ziet? Zondag 03 december mogen de kinderen tussen 11.00 en 12.00 uur komen kijken bij Woonzorg Zieuwent. Sinterklaas is daar samen met Hoofdpiet om jullie alles te laten zien. Misschien ligt Sinterklaas na een drukke nacht eerst nog even in bed, maar als hij wakker is zal hij antwoord geven op al jullie vragen.

Volg onze Facebook om op de hoogte te blijven over het laatste nieuws over Sinterklaas in Zieuwent. 

Je kunt onderstaande kleurplaat als PDF HIER downloaden, maar Sinterklaas vind het ook heel mooi als je zelf iets voor hem gaat tekenen of knutselen.